Standeren er hejst - Rosæson 106

sthejs22 1

sthejs22 2

Lørdag d.26.marts var det flotteste forårsvejr til standerhejsning og omkring 40 medlemmer var med, da Hans Kristensen på vegne af onsdagsholdet hejste standeren. Det store splitflag kunne komme op igen - men vinden kunne næsten ikke løfte det!

sthejs22 3

Kaffebord med dejlige kager, kilometerslugeren for 2021 overrakt til Gunnar Hansen for 1566 km, og også en guldåre til Gunnar. Årets første fælles rotur med to kajakker og to robåde til Aborg. Det kunne ikke være bedre.

sthejs22 5

sthejs22 8

Generalforsamling 2022 - 24. Februar

40 medlemmer mødte op til den årlige generalforsamling, og var så glade for at se hinanden igen. Det blev en rigtig fin aften - bortset fra, at vi måtte sige farvel til Dorthe Toft som formand. Heldigvis er Dorthe stadig frisk på en masse roaktiviteter.

Beretninger fra Formand, Rochef, Kajakchef og Ungdomsleder blev fremlagt, og enkelte emner blev diskuteret.

Kilometerslugeren blev for 2021 Gunnar Hansen, som også modtager en guldåre for i alt 1566 km. Gunnar deltog desværre ikke, så han får overrakt pokal og nål senere. Benthe Myhlendorph modtog en sølvåre for i alt 1029 km og Tine Hassig og Kate Jensen modtog T-shirts for roet over 1000km, da de allerede har modtaget sølvårer.

3x1000km 2022

Kammeratskabspokalen gik til Onsdagsholdet, der mødes hver onsdag hele vinteren og ordner både og andet materiel.

onsdagshold 1

Kasereren fremlagde regnskab og budget, kontingentet forbliver uforandret. Efter dette fik vi den traditionelle kringle, der blev vist spist op.

Dorthe Toft ønskede ikke genvalg, Jens Meesenburg og Steffen Anderson blev genvalgt. Nyvalgt til bestyrelsen blev suppleant Kate Jensen. Jonas Nielsen er ungdomsleder og fortsat suppleant, og Kai-Stig Pedersen nyvalgt suppleant. Revisorer og revisorsuppleant blev genvalgt.

Dorthe Toft modtog en meget stor tak for sin indsats som formand gennem 10 år fra bestyrelsen og forsamlingen.

DT 1

Generalforsamlingen sluttede på behørig vis med et leve for Assens Roklub

Bestyrelsen fastlægger en forretningsorden på første bestyrelsesmøde, og meddelse kommer her snarest herefter.

Kommende aktiviteter: se  Medlemsinfo

Alle meddelelser om begivenheder finder du i feltet til venstre på siden. Klik på overskriften og artiklen dukker op.

Følg også med i Nyeste artikler og kalenderen under Kommende aktiviteter

I Kølvandet

I Kølvandet som du finder i topmenuen indeholder artikler om aktiviteter og ture for det aktuelle år og de foregående år.

pinsel fyret 400x300

Vinterturnering Ergometer 8'GP

Måske har du nu fundet ud af, hvad det handler om.

8gp2020

Desværre blev vi - igen - i vinteren 21-22 begrænset af forskellige nedlukninger og smitte. MEN: der er én gang tilbage: søndag d. 6. martst- så mød op og giv den gas med 8x15 minutter eller 4x 15 minutter.

Holdene behøver ikke være de samme fra gang til gang, og man indberetter hver distance for sig. En hyggelig fælles sportsaktivitet i vinterens løb. Det slås op på Rokort hver gang - hvis du vil læse mere, så kan du se det lige her. https://8gp.dk/

Roning - en sport for livet og for dig?

Robåd eller kajak?

Har du set os på vandet og lyst til at prøve vores sport?

Mandage og onsdage er der kajakinstruktion og fællesroning.

Kontakt: - Steffen Anderson

Onsdag er der instruktion i robåde og fællesroning, søndag fællesroning for frigivne roere.

Kontakt: - Jens Meesenburg

Mandag er der ungdomsaften med voksne instruktører.

Kontakt - Michael Andersen

Om vinteren har vi ikke fælles aktiviteter på vandet, men på land. Gymnastik, svømmehal og medlemsaftener. Følg med her på siden, aktiviteter indskrives stor set alle i kalenderen. Kontakt os gerne, hvis du er interesseret.

Bestyrelsen

Vakant

Der er oprettet et forretningsudvalg:

Næstformand: Steffen Anderson

Hjemmesidestyrmand

Bente Lund Christoffersen

Bente 2

Vores aktiviteter er selvfølgelig primært omkring roning i robåde eller kajakker.

De første går i bådene på hverdagsmorgener klokken 6 og så følger mange hold og enkelt personer dagen igennem.

Mandag aften er det URO, tirsdag aften hold med de hurtige, onsdag aften fælles roning, hvor der er instruktør tilstede og søndag morgen fællesroning for frigivne roere.

Kajakroerne har fællesroning mandag og onsdag.

Derudover har vi forskellige turaktiviteter og fælles aktiviteter af mere social karakter.

Følg med i opslag og se tidspunkterne i kalenderen.

Vinteraktiviteter omfatter brug af motionsrum, gymnastik og for nogle også vinterroning efter særlige regler.