OBS KILOMETERLOTTERIET

Husk lige at: KM-lotteriet plejer at indledes ved standerhejsningen. Det gør det også i år, så hvis du vil deltage, kan du indbetale 20 kr. for hver 100 km, du satser på at ro i den nye sæson. Betal til Jonas på Mobile Pay, 22786988. Hvis du betaler inden d. 15. april, får du et ekstra lod. Ring til Jonas, hvis du har spørgsmål om lotteriet. Husk at skrive km-lotteri i kommentarfeltet. 🤞😜
Pøj pøj med indsatsen - må den heldigste vinde 🙂

Robåds turudvalgets ture 2021

VI håber på det bedste for 2021, selvom vi efter første rogaranti ikke kan afslutte med fællesspisning.

Her er det program, vi har lagt med mulighed for ændringer, hvis det er nødvendigt.

Turprogram robåde

300820 stillevand

Rengøringsplan 20/21

uge 48 2020 til uge 39 2021

Det tager ca 1t - og så er det klaret... Vi nyder alle godt af, at fælleslokalerne er indbydende.

Som medlem af Assens Roklub er det en fælles opgave, at vores lokaler og materiel bliver vedligeholdt.

Som del af denne vedligeholdelse, skiftes vi til at sørge for rengøring af klublokalet, hemsen og toilettet i bådehallen.

Rengøringen udføres gerne sidst på ugen eller i weekenden.
Rengørigsplanen og telefonnumre på de, der skal gøre rent fremgår af nedenstående link. Hvis der er angivet forkerte eller udgåede numre, kan du selv rette det i Rokort eller evt. sende oplysningerne i en mail til Kasserer, Kajakchef eller Rochef.

Klublokalet:
Fejning og vask af gulv. Tømning af affaldspose.
Aftørring af borde og flader.
Evt. sortering i køleskabet og aftørring

Hems:

Aftørring af bord, køkkenbord og komfur.
Gennemgang og tømning af køleskab og affaldspose.
Fejning og vask af gulv.

Køjerum checkes og ungdomsrum rengøres altid af URO.

Toilet:

Rengøring af håndvask, toiletkumme og gulvvask.
Tømning af toiletspand

Rengøringsmidler står under vasken på hemsen og i klublokalet.
Kost og gulvskrubbe står i køjerum på hemsen.

Kajakturudvalgets ture 2021

VI håber det bedste, og vil gerne se så mange som miligt til dejlige ture sammen med aftand.

Kajakture 2021

240318 kajak

Som medlem af Assens Roklub kan man leje festlokalet.

Betingelser og kontaktpersoner finder du på dette link: Udlejning af festlokale