Standeren er taget ned for i år

Lørdag d.29.10 tog vi i blæst og kulde den meget slidte stander ned. Men vi ligger ikke helt stille - Vinteraktiviteter fremgår af kalenderen.

stryg2016 2

Enkelte kan stadig ro efter vinterreglementer for robåde og kajakker, men de fleste trækker huen ned om ørerne og går i motionsrummet.

stryg2016 1

Først havde ca.50 fremmødte smovset i lækre kager, skyllet ned med varm kaffe eller te. Kilometerlotteriet blev trukket, rigtigt mange havde nået deres mål, men både formand og rochef havde spyttet i puljen uden selv at deltage i lodtrækningen - pænt af dem!

Vores traditionelle standerstrygningssang og en lille en til halsen blev det også til.

stryg2016 3

Inden madlavningsholdet gik i gang, blev vi præsenteret for argentinernes svar på kaffe og øl: Mate, en bitter urtete drukket af specielle små bægre med sugerør af træ eller metal - man måtte ikke røre i bægeret! Derefter gik kokkene i gang med at snitte, skære og græde over en stor bunke løg og der blev braset og stegt under Michaels anvisninger til et lækkert argentinsk "hverdags-måltid". Pastel de Papas a la Argentina og Pandekager med Dulce de Leche. Rigtigt hyggeligt. Vi blev SÅ mætte

stryg2016 4