Kom i gang med motion på vandet!

Hvornår var du sidst på Lillebælt?

Og hvornår motionerede du sidst i frisk luft?

bestyrelsen rer 1

I Assens glemmer vi helt, at vi har vandet lige ved siden af og hvem kunne ikke trænge til lidt mere motion?

Find din indre viking frem og vær med når Assens Roklub sætter gang i nyt tiltag.

Mandag d. 20. august er der opstart i tidsrummet fra kl. 15 – 17 på et 6 ugers forløb.

Hver uge er der en times undervisning i roning i robåde og efter 6 uger er du udlært roer.

Alt dette får du for kun 200 kr. Klubben stiller instruktører og materialer til rådighed, og sikrer at der er aktivitet hver gang uanset vejret. Er det dårligt vejr træner vi teknik og puls i Søsportscentrets romaskiner.

Tilmelding sker på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Tilmeld dig senest d. 17. august, men skynd dig så du er sikker på at få en plads på holdet.

Kontakt formand Dorthe Toft 24808161 hvis du har spørgsmål.

Undervisningen består af:

Sikkerhed og teknik

Sportsroning

Hyggeroning

Pulstræning

Sidegevinsten er vabler i hænderne og ømme lår - og hvem ved måske smider du osse et par kilo.

Du er måske mellem 35 og 55 år har en travl hverdag og vil gerne dyrke motion og opleve Vestfyns dejlige natur i godt selskab. Alle andre er selvfølgelig også velkomne.

Tag dine kolleger, venner eller familie med. Er I ikke nok til et hold sikrer vi, at I kommer på vandet. Hvis mandag ikke passer jer, kan vi finde andre dage til jer.

Du skal kunne svømme 300 meter.

Påklædning: træningstøj og sko med smalle hæle.